UvT-student Gino van Montfort overleden

“Lief, vriendelijk en geliefd. We zullen Gino missen.” Met die woorden neemt studievereniging Asset op haar site afscheid van Gino van Montfort, economiestudent aan de UvT en actief als schrijver bij het Asset Magazine.

Van Montfort (23) kwam dit weekend om het leven bij een ongeval. Hij was als vermist opgegeven nadat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag de kermis in Beringe had bezocht. Zondag werd zijn lichaam door duikers van de brandweer gevonden in de Noordervaart, het kanaal bij Beringe.

Van Montfort volgde een premaster Strategic Management en zou samen in een huis in Goirle wonen met twee andere studenten van de universiteit. Ook zijn vriendin zou hier studeren. Eerder volgde Van Montfort een studie Sport en Economie (SPECO) aan de Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Hij zou daar in 2010 zijn diploma hebben gehaald.

Van Montfort was ook voetbalfan en medeoprichter van de voetbalsite Catenaccio. “Gino was pas 23 jaar. Hij was in de kracht van zijn leven. Gino was een geweldige vent. En bovendien kon hij geweldige verhalen schrijven,”, schrijft beheerder Thomas Boeschotenop de site.

Update: op maandag 22 oktober van 15.30 – 16.30 is er een herdenkingsbijeenkomst voor studenten in de Black Box. Vanaf heden kunnen mensen in het Zwijssen gebouw het condoleanceregister ondertekenen.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.