Van Ieperen interim-directeur FS

Marcel van Ieperen is benoemd tot interim directeur Facility Services (FS). Hij gaat de aansturing van FS combineren met zijn werk als directeur van General Services.

De functie bij Facility Services kwam vrij nadat Gabe van de Zee benoemd werd als Secretaris van de Universiteit. Het College van Bestuur kiest er vooralsnog voor de functie van directeur FS interim in te vullen, in afwachting van de inrichting van de nieuwe organisatie (strategisch plan).

Om die nieuwe organisatie vorm te geven, is tevens de werkgroep Werker opgericht. Daar zitten onder meer Bas Werker, hoogleraar Financiering en Econometrie, Miranda Noordermeer (directeur TLS), Rosanne Broekhuizen (student) en Theo Camps (hoogleraar Organisatiekunde en Bestuurskunde Tias Nimbas en Chairman Berenschot) in. Tevens is Marc Bosma benoemd als programmamanager voor de herstructurering van de ondersteunende organisatie.

De programmamanager is verantwoordelijk voor  de dagelijkse besturing van het programma, de risico’s, de aandachtspunten, de prioriteiten en de communicatie binnen de gemaakte afspraken met de stuurgroep.  De stuurgroep  is eindverantwoordelijk en rapporteert aan het College van Bestuur. Bosma werkt formeel voor de TU Delft, maar wordt twee jaar gedetacheerd aan Tilburg.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.