Stukafest: win kaartjes

Februari is de maand van Stukafest. Studentenkamers in veertien steden worden omgebouwd tot minitheaters. Bandjes, dansers, schrijvers en andere artiesten beklimmen de bijzondere podia. In Tilburg is het vrijdag 5 februari showtime.

Weet je nog niet of je wil gaan? Wees gerust: je programma stel je zelf samen – uit de dertien acts kies je er drie. Het programma heeft veilige instappers met namen als Ronald Giphart, Charl Delemarre (winnaar grote prijs 2014 singer-songwriter), Martijn Oosterhuis en de populaire Bazzookas en Mama Franko. Ben je wat avontuurlijker ingesteld, dan kan je je ook onderdompelen in een Franse dansvoorstelling van Magnifique Tragique, je vergapen aan maar liefst twee theatervoorstellingen of lachen om de grappen van de Canadees Neil Robinson. Heb je echt een doodswens, dan ben je ook welkom: ze hebben zelfs een illusionist.

Dus: wat wordt het? Een leuk avondje bandjes luisteren, of zwalkend de rafelranden van de cultuur afstruinen? Jij kiest, Stukafest draait. Een passe-partout voor 3 acts én eindfeest is 15 euro. Daar krijg je ook nog eens twee gratis bier voor. Wat een feest. Kaartjes koop je online.

Wel zin om te gaan, maar geen zin om te lappen? Ook dan kom je aan je trekken. Althans, je kan het proberen: ze verloten namelijk twee passe-partouts. Dat is een kwestie van delen, liken en duimen. Zoals je gewend bent.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.