Aankondiging: Symposium metamodernisme

Is er sprake van een culturele wending? Gaan we van het postmodernisme over in een post-postmodernistisch tijdperk, ofwel, in een tijdperk van metamodernisme? De Link en Academic Forum organiseren vanavond een symposium voor iedereen die nieuwsgierig is naar de actuele ontwikkelingen in filosofie, kunst en maatschappij.

Met Rob Wijnberg, Timotheus Vermeulen, Robin van den Akker en Frans van Peperstraten als sprekers wordt er gezocht naar het verhaal en de kunst van deze tijd. Cultuurfilosofen Van den Akker en Vermeulen zien ruimte voor de terugkeer van een groot verhaal en een opleving van de romantische traditie. Journalist en filosoof Wijnberg zoekt het soort waarheid dat onze tijd karakteriseert en hoofddocent filosofie van Tilburg University Van Peperstraten draagt een column voor. Het nieuwe ensemble VONK verzorgt die avond de muziek.

Metamodernisme vindt vanavond, 3 februari, plaats in theater de NWE Vorst in Tilburg, van 20:00 uur tot 22:15 uur. Normale toegang is €15,-, studenten betalen €5,-. Meer informatie vind je hier.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.