Goedkoop vermaak voor studenten

TheaterzaalDe Rode Loper Weken in Tilburg zijn van start. Tot en met 12 februari gaan toneeltickets in de uitverkoop, voor studenten de kans op goedkoop vermaak.

De weken worden georganiseerd door Theaters Tilburg en een aantal toneelzalen, zoals  het Midi Theater. Roy Vinclair van Theaters Tilburg vindt dat er voor studenten genoeg opties zijn. “Voor studenten is er vooral een cabaretaanbod. Er staan topcabaretiers –en acteurs op de planken.” Theaters Tilburg verwacht het meeste van ‘Niet uit het Raam’, een show van Peter Heerschop, Viggo Waas en Joep van Deudekom. “Een optreden van Frank Boeijen zal studenten niet interesseren, we hopen dat cabaret wel studenten naar de zalen zal trekken”, zegt Vinclair.

Tickets voor de jubileumtour van Comedytrain gaan ook in de uitverkoop. Tijdens deze tour worden optredens gegeven door cabaretiers die ooit doorbraken dankzij het door Raoul Heertje bedachte fenomeen. In Tilburg staat komende zaterdag Micha Wertheim op het podium.

Vinclair tipt ook toneelspel ‘Blind Vertrouwen’ met Rick Engelkes en Angela Schijf. “Een serieus drama gericht op de jeugd. Voor GTST-fans in elk geval een must.” Hij hoopt erop dat studenten op de bekende acteurs afkomen. “We hebben ook nog de Toneelgroep Amsterdam met Barry Atsma en Fedja van Huet, dat zal hopelijk de jeugd trekken.”

[Stephan van der Vrande/GeR]

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.