Giel Beelen: 6000 euro door actie in Tilburg

De 3FM dj Giel Beelen heeft in totaal 18 schoten van het talententeam van de Tilburg Trappers gestopt. Daardoor ontvangt Serious Request zesduizend euro voor het goede doel dit jaar: ‘This one’s for mama’.

Wankelend op het ijs in zijn Tilburg Trappers keeperstenue op het ijsbaantje op het Pieter Vreedeplein probeert Beelen elke puck tegen te houden die de ijshockeyers op zijn goal schieten. Hij blijft met moeite staan en ziet de pucks langs hem heen vliegen, toch lukt het hem achttien pucks te stoppen. Hij twittert: “Pfff, alles voor het goede doel hè! Zal blij zijn als ik zo weer m’n circusoutfit aan heb…”

Angelo van Hulten is speler bij het ijshockeyteam en vindt het moeilijk om op dit ijs te spelen. “We moesten ons wel aanpassen, het is lastig om op slecht ijs te spelen. Er is geen boarding, daarom moet je jezelf al inhouden. En Beelen heeft natuurlijk nog nooit op het ijs gestaan. Dan kun je niet al te hard schieten. Er is nog eens duizend euro extra gedoneerd omdat Beelen meer dan tien schoten stopte. Dat brengt het totaal op 6000 euro,” aldus van Hulten.

Vanavond is Beelen ook nog te vinden in Tilburg. In 013 is een avondvullend programma gepland met onder andere Racoon, Nico Dijkshoorn en Hugo Borst. De kaarten voor deze avond zijn te koop op het Pieter Vreedeplein.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.