Recensie: JoeySuki maakt feestje op Student Sounds

Een top line-up voor 6 euro beloofde Student Sounds. Het begon goed, met JoeySuki die door het leven gaat als Joey Lelieveld. Al een jaar of vijf timmert hij aan de weg als dj/producer. Afgelopen Student Sounds maakte hij samen met MC Nickster de studenten warm voor een spetterend feestje.

Het spetterde inderdaad. Later op de avond dansten de studenten maar wat of ze gooiden met bier. Tja, witte t-shirts, meisjes in topjes, en jongens met bier. Als je jezelf als lezer niet kan indenken wat er gebeurde; de jongetjes pestten de meisjes door gericht bier uit hun bekers te laten verdwijnen, richting de topjes van de meisjes.

Verdere avondimpressie: De gorilla’s in groene jas deden hun stinkende best alles in het gareel te houden, dat is ze prima gelukt. In de Batcave ging een klein groepje jongens los op drum ’n bass. Het enige lekkere bier was bij de grote bars te halen. Hoegaarden Wit, Kriek, Hertog Jan, Palm, Leffe trippel en dubbel; het smaakt echt tien keer beter dan de Dommelsch meuk die uit de tap komt. Dat halve muntje extra voor een beter biertje is dan ook met liefde en plezier aan de barjuffen gegeven.

Behalve JoeySuki was er qua muziek weinig te beleven. La Fuente was bagger en de rest kon de sfeer ook niet echt maken. Niet het beste feest van het jaar, deze Student Sounds.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.