Café Philip wint Nightlife Award

Café Philip mag zich het beste danscafé van Nederland noemen. De Tilburgse kroeg kreeg gisterenavond de ‘Nightlife Award’ in de Matrixx Nijmegen. Het uitgaanspubliek kon via internet en sms stemmen op hun favoriet.

De prijs werd voor de negende keer uitgereikt. Er werden in totaal 19.000 stemmen uitgebracht. De kanshebbers werden door bedrijfschap Horeca en Catering voornamelijk beoordeeld op personeelsbeleid, communicatie, marketing, operationele zaken, financieel beleid en kwaliteit.

Univers constateerde een half jaar geleden nog dat er gediscrimineerd werd aan de deur bij café Philip. Jacco Bijlsma, eigenaar van Nightlife Magazine die deze prijs bedacht, zegt niets af te weten van dit soort zaken. “De Nightlife Award is voornamelijk gebaseerd op populariteit. Mensen konden stemmen en aan de hand van die uitslag keken we welke kroeg het populairste is. Daarnaast heb ik een onafhankelijk team gevraagd ook op andere zaken te beoordelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de vergunningen. Naar zaken als discriminatie hebben wij niet gekeken.” Of het Leeuwardense magazine en het onafhankelijke team ook echt daadwerkelijk langs zijn geweest bij Philip, hebben wij niet kunnen achterhalen.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.