Kinderen zijn hinderen

Dag jongedame! Keihard aan het studeren in de hoop op een glanzende carrière? Doen hoor! Maar hoe ga je straks arbeid en zorg met elkaar combineren? Ik bedoel: je wilt later vast kinderen, maar jouw man gaat natuurlijk ook vol voor zijn loopbaan.

Welnu, dan heb ik goed nieuws voor je: Tilburg kent sinds kort Villa Cardan. Een kinderdagverblijf dat 24 uur per dag en zeven dagen per week kinderopvang biedt. Zo brengt Villa Cardan „rust in het hectische gezinsleven” met dit „quality-time concept”. Een lovenswaardig initiatief! Straks kun jij als carrièretijger je kleine hartendief ieder moment van de dag parkeren bij deze revolutionaire kinderopvang – zo lang als je maar wilt. Heb je bijvoorbeeld een huilbaby? Kies dan voor de 24-uurs-weekopvang. Ideaal voor echtparen die even ongestoord willen bijslapen. Of kies in de zomer voor de 24-uurs-maandopvang. Handig als je zonder gelazer een verre reis wilt maken. De 24-uurs-kwartaalopvang is de kers op de taart: speciaal voor echtparen die allebei écht onmisbaar zijn op kantoor.

Vanzelfsprekend wil je in dat laatste geval niets missen van de zintuiglijke, emotionele en motorische ontwikkeling van je oogappeltje. Gelukkig biedt internet uitkomst. Via een beveiligde webcam-omgeving kun je, terwijl je ’s avonds laat nog aan het werk bent, even kijken hoe het de kleine guit vergaat. En bij speciale momenten krijg je een WhatsApp van Villa Cardan: de beelden van zijn eerste stapjes zijn op je Facebook-pagina geplaatst! Is dat niet handig? En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om op een mooie zondagmiddag spontaan naar de 24-uurs-opvang te komen voor een ouderwetse wandeling. Helemaal top! Ja, zo wordt een kind hebben eindelijk weer eens gewoon léúk.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.