Univers weggeefactie: gratis kaarten voor Droog Brood

Het duo Droog Brood speelt op 20 en 21 december in de Schouwburg van Tilburg. Tijdens het programma spelen zij de beste stukken van de afgelopen 12,5 jaar. Univers geeft gratis kaarten weg.

Het is precies 12½ jaar geleden dat Bas Hoeflaak en Peter van de Witte onder de naam Droog Brood hun eerste avondvullende theatershow Teer lanceerden. Daarom komt er een onvervalste jubileumshow waar de theatervonken met ongekende atoomkracht vanaf zullen vliegen.

Het allerbeste uit zes theaterprogramma’s zal verzameld worden en tot een magnifieke en klassieke theateravond worden gesmeed. Inclusief pauze en showtrap.

Het wordt leuk. Voor de heren van Droog Brood – die eindelijk een aanleiding hebben gevonden om dierbare scènes nog éénmaal te mogen opvoeren (er is sprake van jeukende vingers) – maar uiteraard ook voor het publiek dat een avond van hilarische hoogtepunten voorgeschoteld zal krijgen.

Kortom: de lange vingers zijn gekocht, de Smurfen zijn gebeld en Soekeloekie heeft zijn spreekwoordelijke neus uit het vet gehaald om deze veelvuldig om de hoek te gaan steken.

Wat moet je doen?

Univers mag 2 x 2 kaarten weggeven. Dit is 1 x 2 kaarten voor vrijdagavond 20 december en 1 x 2 kaarten voor zaterdagavond 21 december. Like dit artikel op onze Facebookpagina en geef aan of je vrijdag of zaterdag kan. Univers zal twee winnaars kiezen en dit volgende week bekend maken.

Informatie voorstelling

Droog Brood, Toppers in de Mist

Zaterdag 20-12 en 21-12, Schouwburg, Tilburg

Aanvang: 20:15.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.