De Uitgids: waar in Tilburg moet je zijn?

Met het aanbreken van de TOP-week is het ook weer tijd voor de traditionele Univers Uitgids. Met natuurlijk een keihard oordeel over de belangrijkste studentenkroegen in Tilburg. Maar er is meer!

Omdat pizza voor studenten een eerste levensbehoefte is, bekijken we de bezorgservice van de Tilburgse pizzeria’s. Alle koeriers hebben moeite om de weg te vinden op de campus. Hou daar rekening mee als je tijdens een lange UB-sessie trek krijgt in een snack…  Over snacks gesproken, we laten een aantal internationale studenten typisch Nederlands eten proeven. Dat levert erg leuke plaatjes op.

Daarnaast interviewen we Steven Brunswijk, alias de Braboneger, over studeren, Tilburg en hard werken voor je doelen. We onderzoeken waar je als zelfrespecterende hipster terecht kunt in deze hipsterluwe stad en we checken welke hobby’s je hier kunt beoefenen als je niet voor de makkelijke weg wilt kiezen.

Kortom: lees de Uitgids hieronder en wees goed voorbereid op je studententijd. Proost!

[gview file=”http://universonline.nl/wp-content/uploads/univers-magazines/Univers_20140818_01_MAG.pdf” save=”1″ width=”560px” height=”750px”]

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.