Op vakantie zonder bestemming

Nog geen plannen voor aankomende zomer? Het bedrijf srprs.me weet daar wel raad mee. Jij geeft jouw voorkeuren voor een vakantie, inclusief de prijs, en zij zoeken een reis voor je uit. Er zit wel een addertje onder het gras: pas wanneer je op het vliegveld komt weet je waar je heen gaat. Leuk toch?!

Je kunt kiezen uit verschillende vakanties. Zo heb je Adventure voor een verre reis, City Tripping in een leuke stad en Multi City waarbij je in acht dagen naar drie verschillende steden gaat. Speciaal voor de skirre studenten; een vakantie genaamd ‘Broke’, voor als je niet zoveel te besteden hebt. Je kunt ook voor reis op maat kiezen. Geef je budget door, je voorkeur voor vertrekdata, wat voor soort vakantie je wilt en vervolgens wordt vervoer en een accommodatie voor je geregeld.

Surprise
Een week voordat je vertrekt ontvang je een srprs-kaart met daarop de vertrektijd en de weersverwachting voor je bestemming. Op de kaart staat ook een krascode. Om het echt een surprise te laten zijn vul je de code pas op het vliegveld in op je persoonlijke pagina. Vervolgens weet je waar de reis heen gaat.

Geboren
Toen een van de oprichters een paar dagen in Barcelona moest zijn voor werk realiseerde hij zich dat hij het aansluitende weekend nog niets gepland had. Hij had Barcelona wel gezien en wilde naar een ander land. Hij belde een collega en vroeg of ze een vlucht voor hem wilde boeken naar een willekeurig land en alleen de gate en vertrektijd door wilde sms’en.

Op het vliegveld aangekomen checkte hij de informatieborden en een paar uur later stond hij in Marrakesh. Omdat hij helemaal niets gepland had stond hij veel meer open voor mensen en dingen. Zo is srprs.me geboren.

Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie:

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.