Tilburgse studenten maken carnavalsnummers

Studenten van Tilburg University leveren dit jaar een mooie bijdrage aan het carnavalsgenre. Jan Lauw en d’n Draadlooze Oplaoiers gooien hoge ogen met hun hit ‘Bamihap’. Nieuwkomer C.V. de Raddraoiers wil Tilburg tijdens carnaval veroveren met ‘Mans not zat’.

Jan Lauw en d’n Draadlooze Oplaoiers, ook bekend als Heerendispuut Kongsi, heeft vorig jaar naam gemaakt in Tilburg. Ze organiseren jaarlijks een carnavalsfeest op het Piusplein en waren in menig kroeg te horen met hun debuutsingle ‘Nie Bang Meej Carnaval’. Een jaar later staat een nieuwe hit klaar: ‘Bamihap’. De mannen steken hun liefde voor het delicate snackje niet onder stoelen of banken.

Er is wel concurrentie voor Jan Lauw. Want daar is ineens C.V. de Raddraoiers, bestaande uit een aantal psychologiestudenten van Tilburg University. Het gezelschap is vaak te vinden in Café de Boekanier en draait daar geregeld aan het radje. Met hun nummer ‘Man’s not hot’ willen ze voor eens en altijd duidelijk maken dat ze wel degelijk aan het rad draaien, maar daarbij lang niet altijd zat zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=mWUW-MWpJsQ&feature=youtu.be

 [poll id=”138″] 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.