Vacature: Redacteur

Je hebt een uitstekende taalbeheersing in de Nederlandse alsmede de Engelse taal. Je bent journalist in hart en nieren, je hebt lef en haalt de onderste steen boven. Je houdt het overzicht over de planning en kunt een deadline halen en handhaven. Je hebt gevoel voor beeld en bent crossmediaal denkend. Natuurlijk ben je stressbestendig en resultaatgericht. Je beschikt tenminste over een afgeronde opleiding op HBO-niveau, met minimaal twee jaar relevante ervaring op een redactie. Je bent in staat in korte tijd een goed netwerk op de campus van Tilburg University op te bouwen.

Bijzonderheden

Je wordt benoemd als Redacteur, niveau 5. Dit kan betekenen dat je niet altijd dezelfde taken blijft doen, er zijn regelmatig wijzigingen in de redactie en de redacteuren worden op verschillende functies/aandachtsvelden ingezet.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats met een dienstverband via het interne uitzendbureau van Tilburg University, KCS genaamd. De aanstellingsvoorwaarden zijn identiek aan die van Tilburg University. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 3.358,- (salarisschaal 8, UFO-functie: Redacteur 5). Aanstelling geschiedt voor de duur van 1 jaar en is verlengbaar tot een maximale aanstellingsduur voor een tijdvak van 2 jaar. De universiteit beschikt over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studiekostenregeling en de mogelijkheid je arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een keuzemodel. Tilburg University kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast heeft TiU een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek). Bij Univers kunnen werknemers buiten de reguliere (school)vakantieweken in principe maximaal 2 weken aaneengesloten verlof opnemen.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature, kun je contact opnemen met de waarnemend hoofdredacteur, de heer Bart Smout, telefoon: 013-4663490 of email: B.Smout@uvt.nl. Solliciteren op deze vacature kan uitsluitend online. Je sollicitatie dient uiterlijk op 26 augustus 2018 verstuurd te zijn. Deze vacature wordt gelijktijdig intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Sollicitatiecode

Tilburg University hanteert de NVP-sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.