Video: Medewerkers TiU uit hun dak om winst ijshockeyteam Tilburg Trappers

Video: Medewerkers TiU uit hun dak om winst ijshockeyteam Tilburg Trappers

Drie medewerkers van Tilburg University gingen vrijdag helemaal uit hun dak tijdens de thuiswedstrijd van Tilburg Trappers. Het ijshockeyteam speelde tegen aartsrivaal Hannover Scorpions, de nummer twee van Duitsland. De Trappers wonnen op het nippertje met 5-3. “Ze waren niet zo sterk, het leek wel een oefenwedstrijd.”

Tilburg Trappers ieder jaar de beste

Vier jaar geleden verliet Tilburg Trappers de zieltogende Nederlandse ijshockeycompetitie, op zoek naar meer tegenstand en uitdaging. Het team vond onderdak in de Oberliga, de derde divisie van het Duitse ijshockey. Voor uitwedstrijden moet er nu flink wat meer gereisd worden, maar daar krijgen de Trappers wel betere tegenstanders voor terug.

Eén ding is wel hetzelfde gebleven, de Tilburg Trappers zijn de besten. Sinds de toetreding tot de Oberliga in 2015 wordt het team jaarlijks kampioen. Dat komt vooral doordat de Trappers niet kunnen promoveren naar de hogere liga, de DEL2, omdat die de deelname van buitenlandse teams niet toestaat. De vele overwinningen leidden zelfs even tot de vraag of het sterke Tilburg nog wel langer aan de Oberliga zou mogen deelnemen.

Ondertussen wordt de zegereeks doorgezet. Ook dit jaar zijn de Trappers goed op weg om de vierde titel op rij binnen te halen.Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste video’s van Univers? Abonneer je dan hier op ons YouTube kanaal.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.