Inkoop tweedehands studieboeken start later

Door de invoering van een nieuw systeem start Studystore dit jaar pas later met de inkoop van tweedehands studieboeken. Ze hopen in de loop van februari weer te kunnen starten met de inkoop.

Al enige tijd is op de website van Studystore te lezen dat het tijdelijk niet mogelijk is om je tweedehands studieboeken aan hen te verkopen, maar dat ze begin 2013 weer zullen starten met de in- en verkoop van tweedehands studieboeken. De reden hiervoor is dat Studystore overstapte naar een nieuw distributiecentrum.

Op de vraag wanneer de inkoop van start gaat, antwoordde Studystore via Twitter: “Helaas niet dit semester. Onze nieuwe systemen zijn niet toegerust op tweedehands. Er wordt hard aan gewerkt maar zal pas in de loop van februari operationeel zijn. Te laat voor semester 2. Heel vervelend, maar administratief en financieel zitten er de nodige haken en ogen aan waarvoor we de juiste systematiek moeten hebben. Helaas.”

Er wordt dus aan gewerkt, maar jammer genoeg zul je je boeken van vorig jaar voor dit semester niet meer aan Studystore kunnen verkopen. Tip: zet ze op bol.com of marktplaats of bewaar ze tot volgend jaar en probeer het dan nog eens bij Studystore.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.