Medische proefschriften uitgeven via YourThesis

Stel je hebt een proefschrift geschreven en je wilt het publiceren. Medische uitgeverij Medix Publishers introduceert een mogelijke oplossing met YourThesis. Het is een app waarmee medische promovendi hun proefschrift digitaal kunnen uitbrengen. Voor de goedkoopste variant betaal je 740 euro.

YourThesis is in de App store beschikbaar als iPad- en iPhone-app. De app bespaart de promovendus een hoop geld aan drukkosten, terwijl het proefschrift door iedereen gelezen kan worden. De promovendus kan ook kiezen voor het laten drukken van het proefschrift inclusief app, dan ben je 1385 euro kwijt. De digitale vorm biedt ook de mogelijkheid interactieve elementen toe te voegen aan het proefschrift. Via de bekende social media kanalen als Twitter, Facebook, LinkedIn en e-mail kan het proefschrift eenvoudig gedeeld worden.

De app krijgt ook de functie van kennisbank, proefschriften worden gesorteerd op specialisme. YourThesis is vooralsnog alleen beschikbaar voor medische promovendi, maar de bedoeling is dat de website en app in een later stadium ook voor andere vakgebieden beschikbaar worden.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.