Kerstvolleyballen wordt traditie

Het Kerst Volleybal Toernooi voor medewerkers is op woensdag 20 december voor de derde gespeeld. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Op woensdag 20 december verzamelden zich zeven teams om 17.30 uur in het Sportcafé van het Sports Center om deel te nemen aan de 3e editie van het Kerst Volleybal Toernooi voor medewerkers. Naast twee teams van het Sports Center waren er ook twee teams van TiSEM en teams van M&C, IO en HR-Studies. Opnieuw hadden de in kerstsfeer uitgedoste teams weer leuke namen voor hun teams bedacht van “Ooh Jingle Deers” (M&C) tot “Human Rudolph Studies”. Na het nuttigen van koffie en thee met kerstkransjes werden om 18.15 uur de eerste ballen geserveerd op de drie speelvelden van zaal 1. Onder de klanken van Christmas Popmusic werd er fanatiek maar sportief gestreden om de prijzen. Uiteindelijk werd het team van TiSEM 2, onder de naam van X-sMASh 26, ongeslagen kampioen en zij mochten zowel de beker voor de 1e plaats als de Wisselbokaal in ontvangst nemen.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”175″ gallery_width=”100%”]

Na de actiefoto volgt de teamfoto van het winnende team van TiSEM (bestaande uit Matthijs, Peter, Vilma, Mohammed, Joyce, Joshua, Joris en Joeri) en een foto van de captain van dit team (Joeri van Hugten) tijdens de prijsuitreiking. Ook is de groepsfoto te zien van alle deelnemers.

De uitslag was:

1e TiSEM 2 (X-sMASh 26)

2e Sports Center 2 (For a Merry Christmas call 06-…)

3e TiSEM 1 (X-sMASh 25)

Woensdag 19 december 2018, staat de 4e editie alweer in de planning.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.