We’ve got the power

In dit nummer: studenten en medezeggenschap. SAM en Front en de universiteitsraad, faculteitsraad, en opleidingscommissie. Studenten en de macht. Passion, fear & faith van schrijfster filosofe Joke Hermsen. Preventie van misdaad en de rol van slachtoffers volgens vertrekkend hoogleraar Jan van Dijk. Sylvester Eijffinger en de media, het blijft een warme relatie blijkt in de Tilburg University Mediatop 2012. De nieuwe TiSEM decaan Lex Meijdam. Social Knowledge app moet zorgen voor een beter begrip van de menselijke psyche.

[gview file=”http://universonline.nl/wp-content/uploads/univers-magazines/Univers_20130117_07_MAG.pdf” save=”1″ width=”560px” height=”750px”]

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.