Univers 50 jaar scherp & onafhankelijk. Jubileumnummer

Univers bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd met een jubileumnummer. Met aandacht voor visionaire striptekenaars, opmerkelijke berichten uit de oude doos en de huidige redactie op de gevoelige plaat. Ook met oude rubrieken Kot & kast, huisstelletjes en de bijbaan in een nieuw jasje. Vijf Univers-hoofdredacteuren over hun jaren in de universitaire journalistiek. De mediatop2014. Vijftig jaar studentenmode. Univers is ook een kweekvijver van journalistiek talent. Drie van hen spreken over hun leerjaren. Vaders en dochters die de universiteit delen. De lezer van Univers en de wensen. En lap dog or watchdog: universiteitsjournalistiek in het buitenland.

 

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.