Goede voornemens

In dit nummer: Gabe van der Zee, nieuwe secretaris van de Universiteit. VN Vrouwenvertegenwoordiger Josette Dijhuizen en haar passie, fear & faith voor ondernemen en hoe het ondernemerschap slachtoffers kan helpen. Studenten moeten uit de comfort zone komen en stoppen met het uitstellen van fundamentele keuzen, betoogt oud-student Niels van den Dungen. Goede voornemens voor Tilburg University, volgens Univers. MOOC’s, online college’s en studiepunten: wat zegt het TiU-panel? Koelman over Dautzenberg en over boosheid omdat een schrijver een verhaal verzonnen heeft. Data delen, beter voor de wetenschap. De band tussen moeder en kind begint in de baarmoeder. En: uitstapjes buiten Tilburg. Wat wel, wat niet.

[gview file=”http://universonline.nl/wp-content/uploads/univers-magazines/Univers_20140130_08_MAG.pdf” save=”1″ width=”560px” height=”750px”]

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.