Uni zoekt nieuwe campusdichter

Tilburg University is op zoek naar een nieuwe campusdichter en roept studenten en medewerkers op om mee te doen aan de Campusdichterverkiezing. Voel jij je geroepen om het campusleven te verpakken in wonderschone poëzie? Meld je dan aan vóór 19 januari 2015.

De verkiezing van de campusdichter dient als platform voor literair talent. Als campusdichter schrijf je over allerlei zaken die te maken hebben met de universiteit: studie, wetenschap, het campusleven en actuele thema’s uit het nieuws. De winnaar van de verkiezing mag zijn gedichten een aantal keer per jaar publiceren in Univers. Ook mag hij zijn poëzie opdragen tijdens verschillende evenementen, zoals het de opening van het academisch jaar. De huidige campusdichter is Bob Kapteijns.

Aanmelden
Studenten en medewerkers kunnen zich alvast aanmelden vóór 19 januari 2015. Stuur minimaal drie gedichten naar academicforum@tilburguniversity.edu. Er moet minimaal één gedicht over het campusleven gaan. Vergeet niet om je ANR te vermelden. Tijdens de Nationale Gedichtendag op 29 januari 2015 vindt de Poetry Party plaats en wordt de winnaar bekendgemaakt. Tijdens de Poetry Party krijgen inzenders een kans om hun gedicht voor te dragen.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.