Warm onthaal internationals op Arrival Day

Internationale studenten worden morgen warm onthaald door de universiteit. Want dan is het Arrival Day. De kersverse internationals worden zelfs van station Tilburg Universiteit gehaald en naar de campus geleid. Wat een luxe!

De bedoeling van Arrival Day is om de nieuwe studenten welkom te heten op de campus. Het grotendeel van de nieuwkomers komt via het vliegtuig naar Nederland en heeft dan een lange reis achter de rug. In Academia Building krijgen de buitenlandse studenten meer uitleg over Tilburg University. Vervolgens kunnen de nieuwkomers een Nederlandse bankrekening openen, een fiets kopen en de sleutel ophalen voor hun huisvesting. Na al dat geregel brengen studentenvrijwilligers de buitenlandse studenten naar centraal station of naar de woonaccommodatie. De dag duurt van 9:00 tot 20:00 uur.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.