Winnares kleurwedstrijd bekend

De winnares van de kleurwedstrijd is bekend! Wij feliciteren Jasmijn Cantrijn (14) uit Tilburg, want zij wist met haar kleurrijke inzending de hele redactie te overtuigen. Schilders als Vincent van Gogh en Piet Mondriaan zouden jaloers zijn op haar magnum opus.

In december riepen wij al onze lezers op om de cover van de Univers-Kerstspecial in te kleuren: de mooiste inzending verdiende een cocktailpakketje. Alleen bleek de winnaar iets jonger te zijn dan we hadden verwacht. Maar dat geeft helemaal niets. Even een aanpassing in het prijzenpakket en hopsakee!


Een doosje Toffifee, een H&M-bon, een kleurboek (“Creatief kleuren zonder stress”), wat kleurpotloden en een Cosmo Girl: nogmaals gefeliciteerd Jasmijn!

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.