Brabant 8 naar Universiade

De Brabant 8 – bestaande uit roeiers van Tilburg University en TU Eindhoven – gaat naar de Universiade. Tijdens de kwalificatie op de Bosbaan, afgelopen zaterdag, trok de Brabantse boot aan het langste eind. De Universiade is ’s werelds grootste studenten-sportevenement en vindt begin juli plaats in Zuid-Korea.Eerder schreef Univers uitgebreid over het ambitieuze project. De Brabant Acht maakt deel uit van het het Regionaal Talent Centrum Roeien (RTC), dat voor de roeiers de juiste randvoorwaarden creëert om naast de studie aan topsport te doen. Namens T.S.R. Vidar bemannen Rikus van Groesen (slag), Wouter Withagen, Sjoerd Dijkstra, Wouter Borghs, Florian Kostelijk en Dirk Adriaanse de boot.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.