Tilburg University reikt zes hockeybeurzen uit

In 2014 had Camille van Emstede de primeur. De doelman van HC Tilburg ontving de eerste Tilburg University-Hockeybeurs. Dit jaar krijgen maar liefst zes tophockeyers een cheque.Kennelijk is TiSEM dé hockey-faculteit: vijf studenten uit Koopmans behoren tot de uitverkorenen. Het gaat om: Laura Nunnink (Oranje Zwart); Michiel de Leeuw (HC Tilburg), Casper van Wandelen, Robert Heslinga (beiden Push) en Mark Rijkers (HC Den Bosch). Ook TSB-student Tim Swaen (HC Tilburg) ontvangt de beurs.

De Tilburg University-Hockeybeurs wordt (jaarlijks) uitgereikt aan studenten die topsport en studie optimaal weten te combineren. De beurs is onderdeel van het topsportbeleid van de universiteit. Hierin heeft het College van Bestuur de sporten roeien en hockey tot kernsporten verkozen. Topsportende studenten die deze sporten uitoefenen kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten die de universiteit biedt en worden waar mogelijk extra ondersteund.

Op de foto (v.l.n.r.): Tim Swaen, Michiel de Leeuw, Ferenc Jongejan (topsportcoördinator van Tilburg University), Laura Nunnink, Casper van Wandelen en Robert Heslinga. De winnaars poseren voor de Wall of Fame in het Sportcentrum. Vanwege clubverplichtingen ontbrak Mark Rijkers bij de uitreiking.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.