De missie van Bas Haring

Univers 13, 2016. In dit nummer: Economie voor gewone mensen. Interview met volksfilosoof Bas Haring. De vijf van Eijff, wat doe je met je geld in onzekere tijden? Ga op vakantie of los je schulden af. FF bellen met Marinus Verhagen. TiU-alumnus Harold Hoeijmans heeft kritiek op de banken: ze drukken miljarden achterover met onterechte hypotheekboetes. Geluks tip van de Yoghurt Yogi, door Jeroen de Leijer. De keerzijde van geluk, studenten met een depressie. De muziekwereld is een snoepwinkel vol big data. Docent en onderzoeker Hannes Datta doet onderzoek naar Spottify. Mag je hersenscans gebruiken in het strafrecht? Suzanne Hendricksen onderzocht dat voor haar masterscriptie. Wat betekent de zomer voor internationale studenten?  Carlos Aguire Graf, Panna Kerti en Lingxi Zhong vertellen. Wie is de medewerker van het jaar?

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.