Verkeershinder op de Bredaseweg

Werknemers en studenten die vanuit Rijen richting Universiteit rijden, moeten de komende tijd rekening houden met vertraging. Een deel van de Bredaseweg krijgt nieuw asfalt. Het gaat om het stuk tussen de Baroniebaan en de Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg. De werkzaamheden beginnen op 21 augustus en ze duren tot en met 25 augustus, zegt de gemeente, maar vanmorgen was er al een rijstrook dicht.

Aan de noordelijke rijbaan wordt gewerkt van maandag 21 augustus tot woensdag 23 augustus. Dit is het deel van de Bredaseweg met de oneven huisnummers. Het zuidelijke deel van de weg zou van woensdag 23 augustus tot en met vrijdag 25 augustus aan de beurt zijn. Dit deel van de straat heeft even huisnummers, en daar was vanmorgen al een rijbaan dicht.

Omleiding

Doorgaand verkeer wordt geadviseerd om via de A58, de N260 of de Midden-Brabantweg te rijden. Verkeer op de Baron van Voorst tot Voorstweg wordt omgeleid via de Dongeseweg. Verkeer richting de Zwartvenseweg gaat via de Gilzerbaan, Conservatoriumlaan, Statenlaan, Wandelboslaan en de Reeshofdijk. Maar dat is een heel end om, dus hou rekening met vertraging. 

[gview file=”https://universonline.nl/wp-content/uploads/univers/2017/08/OML2017_Bredaseweg_01_KLN.pdf”]

 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.