Amerika

Univers 3, 2017. In dit nummer: De Verenigde Staten van Amerikakenner Victor Vlam. De kritische noot bij Trump, de protestsong en de president. Wetenschap is hard nodig om het strafrecht in de VS beter te maken, zegt Herman de Regt naar aanleiding van Netflix serie The Confession Tapes. En Sylvester Eijffinger bekijkt de USA van de economische kant.

Verder: de opening van het nieuwe Bestuurskundegebouw Reitse Poort. Volle fietsenrekken op de campus en Grosfeld over ontgroenen.

Also: the experiences of American students in Tilburg. And Culture scientist Ico Maly explains that the ideology that drives the Trump administration is not new, not exclusively American and not going away.

 

 

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.