Meer docenten en andere wensen

Univers 7, 2018. Meer docenten en andere wensen, tien wensen voor de universiteit in 2018. Met gedicht van campusdichter Lotte Claassen; This is a draft. Een maand geen alcohol, wat doet dat met je? Opinie van Wim Dubbink: liefde en politiek is geen goede combinatie.

Verder geeft Eijffinger antwoord op de vraag: Staat de economie in de overdrive? Wat gebeurt er met de mens als AI en robots ons overbodig maken, hoe bereiden we ons daarop voor? Tom Grosfeld kijkt rond in de sportschool. En Eefje Wentelteefje begint het nieuwe jaar goed.

Also: A haunted walk through Tilburg, a guided ghost tour. And rethink the f-word: failure is not something to avoid. Paul Iske believes in the benefits of failing.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.