Vlog: Inbreken op de campus

Trek jij de deur ook wel eens achter je dicht zonder het slot erop te draaien? Dan maak je het wel heel gemakkelijk voor inbrekers. Binnen vijf seconden kunnen ze met een stuk van een plasticfles zich naar binnen loodsen. Stichting Vluggertje stond donderdag in de Mensa en legde studenten uit waarom je je deur op slot moet doen.

In Tilburg zijn één op de tien studentenwoningen de dupe van inbraak. Dat is een verdubbeling in verhouding met 2016. In werkelijkheid zijn het er zelfs meer, maar niet iedereen doet aangifte. Wil je weten hoe je inbrekers slimmer af kunt zijn? Bekijk dan deze video!

Ben je student? Meld je dan hier aan voor een gratis antiflipperstrip: www.mhbeveiligingstechniek.nl

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.