Little princess syndrome

Univers 9, 2018. Een campus vol prinsjes en prinsesjes: docenten klagen over studenten studenten die veel vragen en weinig teruggeven. Studentenverenigingen hebben genoeg van het campagne geweld van studentenfracties Sam en Front bij de u-raad verkiezingen.

Angélique Cramer wordt lid van de Jonge Akademie. Fotograaf Maurice van den Bosch maakt foto’s van het universiteitspersoneel. Lans Bovenberg wil de lespraktijk op middelbare scholen veranderen, economieonderwijs moet eenvoudiger en beter.

Also: Students visited Calais and did volunteer work to help refugees. And #TimesUp for fraternities that cross the line. 

  

 

 

 

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.