De strijd om de kiezer

Univers 10, 2018. De strijd om de kiezer. Er is steeds meer kritiek over het stemmenwerven van fracties Front en Sam bij de universiteitsraadverkiezingen. Hoe zit het daarmee? Plus: de lijsttrekkers van Front (Robin de Hoon) en SAM (Kevin de Bruijn) stellen zich voor. En Eefje Wentelteefje ervaart de campagne aan den lijve 

Interview met psychologe Dongning Ren over pesten, buitengesloten worden en de problemen die dat oplevert. Opinie van Johan Graafland: het vertrouwen in banken kan zo weer verdwijnen. Foto van de cooking class van studievereniging Input bij Bet Kolen. 

Alumnus Olcay Yucekaya over kunstmatige intelligentie: het duurt nog lang voordat AI net zo denkt als een mens. De reorganisatie van de rechtenfaculteit in 8 punten. 

Also: homesickness, what can you do about it? And: The science of funeral music.

 

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.