Verkiezingsdebat SAM vs. Front

Over twee weken mag je weer stemmen voor de universiteitsraadverkiezingen. Op studentenfracties kan gestemd worden van 17 tot en met 19 april. Een week daarvoor, op maandag 9 april, gaan de studentenfracties Front en SAM alvast de strijd met elkaar aan.

Tijdens een verkiezingsdebat verdedigen Front en SAM hun standpunten en maken ze duidelijk waarvoor ze zich komend jaar inzetten. En wie weet maken ze elkaar meteen ook met de grond gelijk. Weet je nog niet op wie je gaat stemmen, neem dan gerust een kijkje (zie ook het Facebookevenement).

Het debat wordt geleid door Jan Willem van Wouw en is een initiatief van Academic Forum, Cicero en Univers. Het vindt plaatst in de Black Box in het Esplanade-gebouw van 15:45 tot 16:45. De entree is gratis en iedereen is welkom.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.