#18 Bart van der Sloot over rol ambtenaren in digitale revolutie: ‘Zij moeten opkomen voor het algemeen belang’

#18 Bart van der Sloot over rol ambtenaren in digitale revolutie: ‘Zij moeten opkomen voor het algemeen belang’

Bart van der Sloot. Beeld Ton Toemen

Van deep fakes tot kunstmatige intelligentie: de Nederlandse samenleving zit middenin een digitale revolutie. Maar is het Nederlandse rechtssysteem toegerust om nieuwe uitdagingen aan te pakken? De Tilburgse rechtswetenschapper en filosoof Bart van der Sloot vindt van niet. In deze aflevering van Univers Audio legt hij uit waarom ambtenaren een proactieve houding moeten aannemen om digitalisering de baas te blijven.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.