De mensa gaat tijdelijk dicht en eten in de bibliotheek is niet meer toegestaan

De mensa gaat tijdelijk dicht en eten in de bibliotheek is niet meer toegestaan

Wie in de zomerperiode een hapje wil eten op de campus moet rekening houden met een paar veranderingen. Het campusrestaurant (de mensa) gaat deze zomer tijdelijk dicht voor technisch onderhoud. Ook mag je straks niet meer eten in de bibliotheek.

Van zaterdag 1 juli tot en met zondag 27 augustus is het restaurant op de campus gesloten. De reden: in de zomerperiode wordt er groot technisch onderhoud gepleegd. De oude koel- en vriesapparatuur wordt vervangen door duurzamere apparaten en ook de keuken krijgt een opwaardering.

Lunchen in CUBE

Tijdens de sluiting van de mensa kun je voor de lunch of een tussendoortje terecht in CUBE, van 10:30 uur tot 15:00 uur. Het CUBE-assortiment krijgt een tijdelijke uitbreiding.

De Tuinkamer aan de achterzijde van de mensa blijft wel open in de zomer. In deze ruimte kun je zelf meegenomen snacks en maaltijden opeten, maar is in de zomer alleen via de buitenkant bereiken. Vanaf maandag 28 augustus is het restaurant weer open.

Muizenoverlast door voedselresten in de bibliotheek

Een boterham of mueslireep eten achter je computer? Vanaf zaterdag 1 juli is het niet langer toegestaan om te eten en te drinken in de universiteitsbibliotheek (Library). De etensresten trekken muizen aan en zorgen volgens de universiteit ook voor schade aan apparatuur en meubilair. Alleen afsluitbare waterflessen zijn daarom nog toegestaan.

Eten en drinken kan nog wel in het Study Cafe op de 1e verdieping van de bibliotheek. Hier kun je brood en andere koude maaltijden nuttigen en mag je open bekers en mokken wel gebruiken.

Beeld: Univers

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.