Een TOPdag op de campus: selfies, snoepen en springen

Tilburg verkennen doe je tijdens de tweede TOPdag op de campus. In de vorm van een markt op het grote grasveld rond het Cobbenhagen gebouw. Met info, uitleg en het uitproberen van studenten, studie- en sportverenigingen. En met spellen, attracties, friet, bier, red bull en stroopwafels.

Vlagvertoon

Een echte TOPgroep heeft natuurlijk een TOPvlag om trots mee te paraderen op de woensdagse TOPcantus. Maar dan moet je die natuurlijk wel eerst versieren op de cantusvlaggenkraam.


Koekie

Stroopwafels, warm en versgebakken, snoeperige kruimels in een bakje of handig in blik voor de familie thuis. Hoe Hollands wil je het hebben?


Springen

Een goede student is fit en alert en weet obstakels te overwinnen, dat is welbekend en wordt hier stijlvol gedemonstreerd op het luchtkussen-maaiarmspel.


Free hug

Sommigen zeggen dat de beste things in life free zijn. Een hug kan zeker zo’n ding zijn. Overigens zijn er op de campus naast de kans op free hugs ook meer dan genoeg mogelijkheden voor tree hugs.


Snelle selfie

Hoeveel er ook te eten, drinken, doen en praten is op de 013 fair, een snelle selfie kan natuurlijk altijd even tussendoor.


Even lachen

Waar de een zelfredzaam voor eigen selfies zorgt, zijn er natuurlijk ook anderen die dat weer graag uitbesteden. Ze hebben dan ook enigszins hun handen vol. Of ze op de foto mogen? Natuurlijk, mannen, bij deze.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.