Huisfeest in Canada loopt volledig uit de hand

Een huisfeest in Ontario is volledig uit de hand gelopen. De 17-jarige Canice Ejoh dacht dat hij duizend mensen had uitgenodigd. Maar op de desbetreffende avond bleek dat er veel meer mensen waren gekomen, die zijn ouderlijk huis begonnen te verbouwen. En dat terwijl het huis al vier jaar in de aanbouw stond. Dit meldt The Record.

Niet duizend mensen, maar tweeduizend mensen stonden er in het huis, omdat het feest op Twitter ‘trending’ was geworden. Daarnaast was er ook een rij van 200 auto’s vol mensen die naar binnen wilden. Hierdoor leek het de jarige job verstandig om de politie te bellen.

De politie rukte uit met 60 auto’s. Hierdoor kon er snel een einde gemaakt worden aan het feest, maar het kwaad was al geschied. Voor tienduizenden dollars is er schade aangericht. Er waren ramen ingeslagen, leuningen losgetrokken en gaten in de muur geslagen.

De 17-jarige Canadees heeft via Twitter laten weten dat hij voor de rest van zijn leven huisarrest heeft en misschien niet naar het eindgala mag. Ook gaat hij nooit meer zo’n feest geven, omdat het ‘te veel stress’ oplevert.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.