Nieuwe koffie- en snackautomaten

Er komen nieuwe warme dranken- en snackautomaten op de campus. Voor 1 januari 2015 zullen alle huidige automaten zijn vervangen.

De DE-koffieautomaten worden vervangen voor die van Maas International. Dat geldt ook voor de Douwe Egberts Kitchen in de bibliotheek, waarvoor MIcaffé Express in de plaats komt. De nieuwe automaten hebben meer keuzemogelijkheden. Daarnaast liggen de prijzen lager: €0,35 (€0,30 zonder beker) voor koffie, espresso, chocolade en thee. Voor koffievarianten, zoals latte macchiato, café au lait en cappuccino, betaal je €0,40 (€0,35 zonder beker).

Fair trade
De koffie is van het Italiaanse merk Segafredo en de thee van Lipton. Bij de nieuwe automaten worden de koffiebonen pas gemalen nadat de keuze is gemaakt. Hierdoor duurt de koffiebereiding iets langer, maar is de koffie wel van hogere kwaliteit. Daarnaast zijn de automaten energiezuinig en zijn alle ingrediënten fair trade-producten. Voor de automaten van Maas International is gekozen na een uitgebreide smaak- en gebruikstest door studenten van Tilburg University.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.