Sportcenter heeft Wall of Fame

Het Sportcentrum van Tilburg University heeft voortaan een Wall of Fame. Hierop komen de namen van succesvolle topsportende studenten.

Hiermee wil de TiU de studenten eren die op extreem goede wijze twee carrières (topsport en studie) combineren. Jaarlijks worden maximaal drie topsportende studenten van Tilburg University, Avans en/of Fontys Tilburg geselecteerd om toegevoegd te worden aan de Wall of Fame.

Voorwaarden
Er zit wel een aantal voorwaarden aan om in aanmerking te komen voor de beroemde muur. Zo moet je studeren aan een van de bovengenoemde onderwijsinstellingen, een goede studievoortgang hebben en een toegekende topsportstatus. Op sportief vlak moet je Nederlands kampioen zijn, op een EK- of WK-podium hebben gestaan of deel hebben genomen aan de Olympische Spelen.

2015
Dit jaar zijn drie topsporters geselecteerd. Ten eerste Laura Nunnink (International Business Administration). Zij won brons met het Nederlands Dames Hockeyteam bij de Champions Trophy in Argentinië afgelopen januari. Ten tweede Maarten Brekelmans (Master Finance). Hij won dit seizoen het Nederlands ijshockeykampioenschap met zijn team Tilburg Trappers. En ten derde Shanne Braspennincx (Premaster Marketing). Zij won afgelopen februari zilver op het WK baanwielrennen in Parijs.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.