Food for Thought met Uri Rosenthal

Minister Uri Rosenthal van Buitenlandse Zaken is maandag 28 februari te gast bij het maandelijkse debatteerevenement Food for Thought. Onderwerpen zijn economische diplomatie, wetenschap en ondernemerschap. Er is ook ruimte om vragen te stellen.

Tijdens het evenement, dat wordt georganiseerd door de Tilburg School of Economics and Management en studievereniging Asset, zal Rosenthal stellen dat de economische wetenschap van groot belang voor de diplomatie van Buitenlandse Zaken. Die diplomatie is belangrijk, gezien het feit dat landen en mensen onderling steeds meer verweven raken. Volgens het persbericht heeft de Nederlandse diplomatie “een scherp oog voor de belangen – zeker ook de economische – van ons land” – en daarover wil de minister van gedachten wisselen.

Studenten en medewerkers van Tilburg University zijn welkom, net als bestuurders, ondernemers en andere belangstellenden uit Tilburg. Leden van Asset ondervragen de minister volgens de Food for Thought-formule: een openbaar interview over actuele thema’s. Ook andere aanwezigen kunnen met de minister in gesprek. Hoogleraar Kees Koedijk, decaan van Tilburg School of Economics and Management, is dagvoorzitter.

Maandag 28 februari, DZ 1, Dante-gebouw , 15.30 uur.

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.