Studenten helpen bij belasting

Vijftig studenten fiscaal recht en fiscale economie van de universiteit van Tilburg verzorgen zaterdag 26 maart  de aangifte voor bijna tweehonderd mensen uit de gemeente Tilburg. Dit in het kader van de Landelijke Aangifte Dag.

Het evenement vindt plaats in de mensa en wordt georganiseerd door de Tilburgse Fiscalisten Vereniging De Smeetskring. Deze stichting verleent gratis fiscale rechtshulp aan Tilburgse particulieren met een laag inkomen.

De Landelijke Aangifte Dag is een vorm van dienstverlening waar veel belangstelling voor is. De studenten doen het werk vrijwillig maar niet voor niets: studenten fiscale economie ontvangen studiepunten en studenten fiscaal recht ontvangen een vrijstelling voor een deel van hun vaardighedendossier.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.