Pien Versteegh geen directeur TiSEM meer

Hilde Baert heeft de directiezetel van Pien Versteegh van de economische faculteit (TiSEM) tijdelijk overgenomen.  Versteegh gaat zich op de groene campus  en duurzaamheid richten. Sinds 18 oktober is dit feit wel intern bekend bij de economische faculteit maar nog niet universiteitsbreed gecommuniceerd. Over het hoe en waarom is nog niets bekend.

Pien Versteegh is sinds januari 2008 directeur van  TiSEM, ze was de opvolgster van Nicole Fouchier. In het officiele bericht staat: “Dr. A.P. (Pien) Versteegh, zal zich na jaren van inzet als directeur bedrijfsvoering,…”. Toch is twee-en-een-half  jaar een relatief korte tijd voor een directeur. Over het waarom van het vertrekken van de directeur geven Baert en de woordvoerdster van  TiSEM geen informatie.

hilde baertHilde Baert zegt wel dat ze er zin in heeft: “Er is genoeg te doen.” De vraag is of de ‘groene vrouw’ Hilde Baert TiSEM milieuvriendelijker gaat maken: “Ik ga in ieder geval ervoor zorgen dat de groene projecten die Pien al ingezet heeft gecontinueerd worden”. Per direct heeft Hilde Baert haar functie bij CentER overgedragen aan de vice decaan.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.