Nieuwe naam voor TIK-week: TOP

De TIK-week krijgt een nieuwe naam, de TOP. Dat staat voor Tilburg Orientation Program. Dat maakte collegevoorzitter Hein van Oorschot bekend tijdens de vergadering van de commissie Dagelijks Bestuur van de Universiteitsraad.

Dit jaar werd de TIK-week fors vernieuwd. De internationale en Nederlandse studenten beleefden bijvoorbeeld voor de eerste keer samen hun introductie. Ook verdwenen er een aantal onderdelen zoals de kroegentocht.

De TIK-week nieuwe stijl wordt nog geëvalueerd, aldus van Oorschot. Een datum is echter niet bekend. Bij die evaluatie zullen ook enkele problemen aan de orde komen, die speelden in de week na de TIK-week. Toen vielen de introkampen van Vidar en Olof samen met enkele verplichte colleges.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.