Valentijnsdag op de campus

Valentijnsdag komt er weer aan,  vandaag de dag moet je je liefde kunnen verklaren via social media. Op de UvT kun je op een groot scherm een tweet laten verschijnen met een boodschap voor je Valentijn. Je kunt ook met je crush op de foto.

Wanneer je op 14 februari met de hashtag #Lovewall twittert verschijnt je tweet op een groot scherm midden op de campus. Ook zal je tweet op verschillende schermen op heel de campus te zien zijn. Anoniem twitteren kan ook, er is een twitteraccount aangemaakt waarvan je anoniem tweets kan laten versturen. Verschillende fotografen en cameraploegen zullen alle stelletjes vereeuwigen, ook deze foto’s zullen verschijnen op alle schermen op de campus.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.