Laatste ‘Aardige Jongens’ met topbezetting

Het gratis literaire festijn Aardige Jongens, maandelijks in café De Troubadour in Tilburg, houdt op te bestaan. Maar niet zonder een slotspektakel in marathonvorm.

Op vrijdagavond 8 juni treden er tal van muzikanten, dichters en prozaïsten op. Een greep: de dichters/schrijvers Frank van Pamelen, Hans d’Olivat, (host) Martijn Neggers, Daan Taks, Martin Beversluis, stadsdichter Esther Porcelijn en oud-campusdichters Andrew Cartwright en (mede-organisator) Nathan de Groot. Muziek is er van onder meer Marlon Penn, Jeroen Kant, oud-Universredacteur Tom van Nuenen en niemand minder dan Björn van der Doelen, oud-PSV-voetballer, maar tevens Brabantstalig zanger/gitarist. ‘Ja’, zo belooft de organisatie, ‘dat wordt een marathon. Ja. Er zullen mensen flauwvallen. Ja. Er zullen knaagdieren onthoofd worden. En ja. Legendarisch zal het zijn’.

Aardige jongens, vrijdag 8 juni De Troubadour, Capucijnenstraat 54 (Korvel), aanvang 20u, entree gratis.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.