Henk Krol gehackt met wachtwoord ‘Tilburg’

Henk Krol van de ouderenpartij  50Plus is gehackt door PowNews. Zij plaatsten de tekst: “Nadeel blijft toch dat ze een beetje stinken, die oude mensjes” op de website van 50Plus.

“We wisten dat Henk uit Tilburg kwam,” aldus Weesie, die daarmee meteen het wachtwoord verklapte. Hij zegt de hack direct aan Krol te hebben gemeld. De 50PLUS’er kon best lachen om de grap. “Dit is wel humor”, zei hij. Krol gaat meteen zijn wachtwoorden veranderen en de tekst die PowNews heeft geplaatst weghalen.

PowNews schreef de gewraakte opmerking op de Facebookpagina van Krol, waarna de tekst meteen doorliep op zijn Twitter, omdat de accounts zijn gekoppeld. Krol kreeg vorige week van de rechter een boete van 750 euro omdat hij heeft ingebroken in de website van een Brabants laboratorium en daar patiëntendossiers heeft ingezien. Vanavond in PowNews meer over de hack.

Advertentie

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.