De toekomst: alcohol in poedervorm

Een zakje Cosmopolitan, Vodka, Mojito, Kamikaze of Lemon Drop: vergeet die onhandige flessen, alcohol in poedervorm is de toekomst.

De makers noemen de uitvinding ‘Palcohol’. Laten we het maar niet hebben over de originaliteit van die naam. Je kunt de poeder mengen met water, maar ook opsnuiven. Al kan je vraagtekens zetten bij hoe gezond dat is. Elk zakje bevat tien tot twaalf procent alcohol en is verkrijgbaar in de bovengenoemde smaken.

We kunnen ons voorstellen dat je even je wenkbrauwen optrekt bij dit nieuws. Logisch, dat deden wij ook. Meer over de maker van Palcohol en de antwoorden op al je brandende vragen vind je daarom hier.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.