Fiske bouwen op elfde van de elfde

Wie wordt de Stadsprins van Kruikenstad? Dat is de grote vraag op het Elf-elf-feest. Voor de carnavalsfetisjisten een bijzondere dag, want dan wordt het carnavalsseizoen geopend. Maar waar het op het Willemsplein vooral op neerkomt, is bier, bier en bier.

Het Elf-elf-feest wordt al jarenlang gehouden en is een vaste traditie geworden in Tilburg. De avond start dinsdag 11 november om 17:00 uur en mocht je honger hebben, dan kun je voor 7,50 mee-eten. op het Willemsplein Je krijgt dan een Kruikenslabber die goed is voor een twee-gangenmenu.

En alsof het allemaal niks is, is Lamme Frans ingevlogen om een kneiterhard optreden te verzorgen. Je kent hem nog van zijn hit Alles In Een. Daarnaast komt dweilorkest Kaaj Gaaaf ook langs om op te treden.

Lamme Frans – Alles In Een

Advertentie.

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.