Brabant in foto’s

Wat betekent Brabant voor jou? Dat is de vraag die studenten Fotografie van het Koning Willem I College ‘s-Hertogenbosch proberen te beantwoorden. Met die insteek maakten ze foto’s die vanaf vandaag te zien zijn in het Cobbenhagen-gebouw. De expositie is in het leven geroepen door promovenda Sandra Wagemakers.

Promovenda Sandra Wagemakers doet onderzoek naar de regionale identiteit van Noord-Brabant en heeft de expositie in het leven geroepen. “Ik heb aan fotografie studenten van het Koning Willem I College in Den Bosch gevraagd om in een aantal foto’s vast te leggen wat Brabant voor ze betekent. De foto’s vormen hierbij een aanleiding tot reflectie op Brabant.”

Mocht je in de buurt zijn van het Cobbenhagen-gebouw: kom vanmiddag vanaf 16:30 langs om de tentoonstelling te zien. De foto’s tonen hedendaagse dingen die te maken hebben met Noord-Brabant.

Afbeelding: Berend van Breda

Bekijk meer recent nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor de nieuwsbrief van Univers.